viernes, 18 de mayo de 2018

BEQUES CASALS D'ESTIU 2018!

Benvolgudes famílies,

Des del MEV (entitat que organitza el casal d’estiu de la vostra escola) ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que aquest estiu  tornem a engegar una Convocatòria de beques per Casals d’estiu 2018 per als infants en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

La Generalitat ens a comunicat que ens tornen a concedir una aportació de suport per les beques als participants en activitats de lleure realitzades entre les dates 1 de gener fins al 12 de setembre 2018. Entre les activitats del curs 2017-18, casals, campaments, colònies, campaments i rutes.

Aquestes beques estan pensades per a les famílies que compleixin algun dels següents requisits i que estiguin interessades en inscriure als seus fills al casal d’estiu o de setembre. Les famílies que es puguin beneficiar d’aquesta beca, en el moment de la formalització de les inscripcions hauran de presentar juntament amb el que es necessita per fer la inscripció:

Ø  El full de sol·licitud de beques que s’adjunta aquí, només cal que ompliu la primera pàgina.
Ø  La documentació necessària per justificar el requisit al qual s’agafen.
Ø  El justificant de pagament del 50% del total de la inscripció. Un cop s’hagin publicat les resolucions de les beques, s’haurà d’efectuar el pagament de la resta del import en cas que la beca sigui inferior al 50% del total de les quotes.

Els requisits per obtenir la beca és un dels següents:

Ø  Tenir una renda inferior a 20.000 € prorratejada per el nombre de membres de la unitat familiar d’acord amb el següent barem, aprovat per la Intervenció  Delegada per les convocatòries d’ajuts a les Famílies:

·         Fins a 3 membres: 1
·         Fins a 4 membres: 1,30
·         Fins a 5 membres: 1,60
·         Fins a 6 membres: 1,90
·         Fins a 7 membres: 2,20
·         Fins a 8 membres: 2,50
·         Fins a 9 membres: 2,80
·         Fins a 10 membres: 3,10
Pel càlcul de la renda es tindrà en compte el rendiment net.
Ø  Ser titular d’una beca menjador.
Ø  Disposar d’un informe d’un Àrea Bàsica de Serveis Socials.
Ø  Disposar d’un informe acreditatiu signat per un/a treballador/a social, on consti la situació de vulnerabilitat social del infant i/o jove.
Ø  Disposar d’un informe acreditatiu signat pels serveis de Càritas, on consti la situació de vulnerabilitat social del infant i/o jove.
Ø  Acreditar la situació laboral d’atur per part d’un dels dos progenitors.
Ø  Acreditar ser titular d’una RMI, Pirmi, renda de suficiència, pensió contributiva, etc...
Ø  Família monoparental.

Salutacions Cordials,

No hay comentarios:

Publicar un comentario